vrijdag 18 maart 2011

De route is lang genoeg!

Het echte nieuws is te vinden in het andere tabblad: de route is in detail bekend. Klikker-de-klik!

Het goede nieuws: jullie passen allemaal langs de route, heb ik uitgerekend, de route is net lang genoeg!

13 opmerkingen:

 1. Ik zal je volgen! Mijn jongste dochter, de brandweervrouw heeft de Roparun met collega's gelopen en toen bracht ik 's morgens om half 7 flesjes verse jus naar Stabroek. Jammer dat je daar niet langskomt. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je nieuwe schoenen lijken heel erg op mijn nieuwe schoenen! Vind je ook niet dat nieuwe schoenen echt heel erg wennen zijn? Ik mis mijn oude... het zijn net vertrouwde vrienden geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jemig en zo. Je komt gewoon op een kilometer of 5 van ons vandaan langs. Maar wel 's avonds op 26 maart en dan moet De Man weg en dan kan ik niet zomaar even ergens gaan staan. Denk ik. Vermoed ik. Of misschien toch wel even, afhankelijk van hoe laat jullie passeren.
  Enig idee hoe laat je team in Veghel/Keldonk is en hoe de straten waar jullie doorlopen heten? Want ik wil je wel in actie zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Toaske: ik ga het proberen uit te zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk: ik loop langs het huis van de moeder van Ome J! Echt letterlijk langs de voordeur! Ome J is daar dat weekend. Wat leuk.

  En ik loop ook langs Zonnetje....en dus ook in de buurt van Toaske.

  Het begint nu serieus te kriebelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij kan ik nog het best naar Maarssen om je daar te zien aankomen. Geen idee waar in Maarsen ik dan moet zijn en geen idee of ik daar die dag heen kan, maar ik sluit het nog niet uit!!...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou zó langs de route gaan staan als het in de buurt was! Heus!!
  Voor nu: zet 'm op! Je kunt het!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeker zeg, 'lang genoeg'... Het is een enorm eind, maar wel heel gaaf. Wat zal je hier een kick van krijgen *als de kramp is weggetrokken en je benen zijn hersteld*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als het iets dichter bij mij in de buurt was, zou ik je zeker life zijn gaan aanmoedigen! Nu ga ik in gedachten met je mee en probeer je zoveel mogelijk te volgen! Ik ben nu al trots op je dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer genoeg is Maarssen iets te ver uit de buurt voor een aanmoediging. Maar ik vind het wel te gek wat je doet. 'k Ga het zeker volgen, waarschijnlijk twitter je nog wel wat over de run.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeg rappe Rapunzel, ik heb hier wat openstaande beloftes voor aanstaande zaterdag aan mijn kinderen staan en ik vrees dat 14.30 uur in Maarssen daar niet tussen gaat passen. En dat vind ik jammer. Maar ook niet anders want beloftes aan kinderen gaan ernstig voor...
  In gedachten moedig ik je des te harder aan. Ik vind de hele estafette een 'toffe' actie en er aan mee doen bijzonder dapper. Dwingt dus respect af.
  Van mij ben je nog niet af....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hé, en heb je nog tijd gehad om het uit te zoeken? Misschien ga ik nu dingen vragen die ik had kunnen lezen (sorry dan), maar a. hoe heet jullie team b. kunnen jullie eigenlijk gesponsord worden en c. indien b ja is, hoe doe ik dat dan (beetje spuit elferig natuurlijk, maar ja ...).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Toaske: meer dan waar de wissels zijn weet ik niet. Op de site kan je de link vinden naar Google en dan kan je inzoomen.....ik ken de straten ook niet! (ik draag blink achter dat fietslichtje aan)...en verder heb ik je een mail gestuurd!!

  @Yvonn; kids eerst, mij begrijpen het volkomen!

  BeantwoordenVerwijderen