dinsdag 15 maart 2011

Oh Mike, it's amazing!

Stressmanagement, verwachtingsmanagement...
En dan nu (*tromgeroffel* ra-pa-pa-pa-ching-boem!): Scar Management.

I kid you not. Scar Management. Als je die term op een product leest, verwacht je eigenlijk iets dat nog slechter is dan enig product dat Tell Sell ooit heeft proberen te verkopen.

Niets is echter minder waar. Het product zelf verdient namelijk oneindig meer waardering dan het zou krijgen als je alleen op die over-de-top classificatie op de verpakking af zou gaan. Het heet eigenlijk niet eens scar management. Het heet NewGel+. Ook een over-de-top naam, toegegeven, maar nog net niet zo oneindig fout als de subtitel scar management. Daarbij koop je het überhaupt niet bij Tell Sell, maar haal je het bij de apotheek en wordt het -in sommige gevallen- vergoed. Het spul is namelijk ook bizar duur.

Waar heb ik het over? Dat wist mijn apotheek niet eens toen ik met het recept aankwam. Ze gaven het voor de eerste keer uit. Mijn huisarts wist namelijk ook niet waar ik het over had toen ik hem belde voor een recept voor die troep.
 
Waar heb ik het over? Ik heb het over een spulletje dat de huwbare waarde van mijn Musketiers in stand gaat houden. Twee van mijn drie Musketiers hebben namelijk tussen hen verdeeld 3 serieuze littekens midden op hun respectievelijke smoelwerken. Twee geplakte, een zelf gerepareerde.

Mijn collega met serieus littekenweefsel wees me op het bestaan van het spul. Hij heeft er enorm veel baat bij gehad. Met kleine kinderen is het volhouden wel wat bewerkelijk, maar de Musketiers zijn er inmiddels wel aan gewend. Minimaal 10 uur per dag gaat er de komende 6 maanden een "pleister" op.

Waar heb ik het over? Ik heb het over doorzichtig zelfplakkend spul dat helpt bij littekens van operatie tot acne. Ik blijf het vol goede moed gebruiken....en ik hoop met deze log wat kennis te verspreiden. Ik ben enorm blij met NewGel+....

Image Hosted by ImageShack.us

25 opmerkingen:

 1. Wow, nog nooit van gehoord van dit spul. Hopelijk werkt het. Ga je nu ook voor- en nafoto's maken? Nee, zonder gekheid: ik hoop echt dat het werkt, want littekens in het gezicht zijn niet tof.

  Hoe'st verder? Geen Japan neem ik aan. Al heeft Japan de EU nu wel om hulp gevraagd. Lijkt me een heel heftige tijd om als gezin van een hulpverlener in te leven. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend....ik had er ook nog noooit van gehoord. Hier smeerde ik bij de jongens altijd Contratubex, dat hielp ook geweldig goed (wel regelmatig smeren ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed zo! En als het helpt en ze zien er straks weer een beetje appetijtelijk uit, heb ik nog wel een leuke dochter in de aanbieding die ik wil uithuwelijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ehm....ff zeuren hoor, maar heb je de bijsluiter gelezen? En weet je waar het spul van vervaardigd is? Want sommige van die littekenweefsel herstellende middelen bevatten onderdelen van de moederkoek........geen idee of jij daar moeite mee hebt, maar toen ik een spulletje had gekocht voor een ernstig litteken en de bijsluiter las.......ent oen zei de apotheek tegen mij: ow, maar dat zit er meestal in!!???!!
  't was niet voor mij en de smeerder had er geen moeite mee en het hielp geweldig, maar je moest het wel blijven gebruiken.

  Zo en dan de zorg voorbij en on topic: vinden vrouwen mannen met dit soort littekens niet waanzinnig aantrekkelijk? De Marlboro-look e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @JC Het is 100% siliconen! Je dekt het eigenlijk alleen maar af, maar het schijnt dus wel te werken.

  En ja, een beetje litteken is niet erg, maar die bij Draakje is forser dan de foto in de kolom doet vermoeden en there's a fine line tussen de Marlboro man en Scarface, zeg maar...

  Aan de plakkelarij dus maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog nooit van gehoord en ben erg benieuwd naar het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We hadden het er op twitter al over... maar omdat het litteken hier boven en op een lip zit bij mijn knullemans vrees ik dat het voor ons niet werkt..een pleister op een lip is denk ik niet zo handig.. dan trek je die lip weer kapot of zoonlief duwt hm met duimen eraf..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Is eigenlijk wel handig om in huis te hebben!
  Ik verwacht ook voor en na foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nooit van gehoord, weet je zeker dat het werkt? Of moet je daar de komende maanden nog achter komen? In dat geval ben ik benieuwd....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij, heeft mijn dochter dat ook voorgeschreven gekregen, om de enorme jaap van een galblaasoperatie af te dekken. Ze vormde zoveel littekenweefsel, dat het steeds erger werd.
  Nu met dat spul schijnt het prima te beteren.
  Succes met je 'getekende' mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ja ik heb er wel eens van gehoord, niet specifiek van deze soort maar beroepshalve kwam ik iemand tegen die een soort gelijke "pleister "had voor een zeer lelijk litteken in zn gezicht( ik heb niet gelet welk merk hij gebruikte maar deze naam van jouw doet mij gene lampje opgaan)
  nu maar hopen dat het bij jouw kleine mannen ook goed gaat werken!( werden de littekens echt zo lelijk?? jammer zeg)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Suc6 met de plakkerij! Fijn dat er zulk spul bestaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een pleister?? IK wi dus geen foto van dat doosje! Ik wil een foto van die Musketiers van jou met de inhoud van dat doosje op hun gezicht!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ja, uiteraard gaan er foto's volgen van Musketiers met pleister....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die titel, daar moest ik zo om lachen. Dat is een van de vaste uitspraken van manlief hier (ja, hij kijkt ook teveel tv...)

  Hoop dat het helpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zeker met kinderen een heel handig middeltje om in huis te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik had eerst 'star management' gelezen, hihi... nu ja, het meisje met de getatoeëerde sterretjes hier in belgie een tijdje geleden indachtig, zou dat voor haar misschien ook een goeie uitvinding zijn, maar scar management dus, hoop dat het werkt, en dat die huwbare waarde idd omhooggekrikt wordt (al lijkt die me al vrij hoog hoor, zo'n charmante sloebers als die zonen van jou zijn!)

  en ja hoor, ik kreeg gisteren een pakje met een schitterende armband in de bus... heel erg bedankt hoor! heb gisteren meteen iets met rood en roze gedragen om 'm erbij te kunnen dragen... dikke merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige marketingtaal, scar management en New Gel+. Kennelijk is er ook New Gel zonder plus.
  En dat plaatje op het doosje doet mij toch heel erg aan een vrouwelijk figuur denken. Staat vast niet tussen de mannelijke middeltjes ;-)
  Hopelijk werkt het goed, want een litteken in je gezicht is niet zo fraai.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ben benieuwd of het werkt, heb ook nog een paar littekens waar ik vanaf wil. Of werkt het alleen bij vers littekenweefsel?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Wieke: Het werkt inderdaad alleen bij verse littekens, helaas voor mijn striae!

  @Herman: De popu-taal is misleidend, het is serieus werkend-spul, het vrouwelijk figuur is afgebeeld omdat ze pleisters voor b.orsten verkopen na operaties. Mijn pink ribbon hart wordt daar blij van...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit gebruiken ze in het ziekenhuis ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hmmm dus ook niet voor mijn knie. Maar ik zal het in gedachten houden. Dochter is nogal lomp, maar er tot nu toe op 1 streepje biij haar wenkbrauw na ongeschonden vanaf gekomen.(is 7 dus kan nog vanalles gebeuren) ben heel benieuwd naar voor en na.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nooit van gehoord, maar prima spul lijkt me.
  Ik moet vreselijk lachen om jouw 'huwbare waarde' haha. Gekkie. Voor die van jou staan ze in de rij, let jij maar op!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ken het ook niet Rap, maar ja, als het helpt....ik heb jaren E-creme gesmeerd, maar ben er op een bepaald moment maar mee gestopt....zit toch op m'n rug :-))
  Heb een mooie weekend en succes!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wereldspul die pleisters. Ze staan straks in de rij voor jouw scarface-jes!

  BeantwoordenVerwijderen