vrijdag 8 april 2011

#Logje #twitter #style *maakt foto met iPhone*

Grote Mannen Winkel (lees: de bouwmarkt). Ik kocht nieuwe behangstrip voor #Wijzemans. Bob de Bouwer is namelijk zo 2010! Ik ging 's ochtends vroeg na schoolwegbrengtijd *scoort 3 keer woordwaarde* voor de deur liggen, omdat ik voor luchtijd hoopte klaar te zijn. Kopen-strippen-plakken, dat was mijn missie. En dat lukte. #stopdetijd #ikwilgeenjokerinzetten. Nu heeft #Wijzemans een Stoere Jongens Kamer. En dat vindt hij "Fantastico!" In de winkel mocht #Draakje in de 50 cent-attractie. Bij het horen van het Pieter Post- deuntje moest ik meteen aan @MrBean denken. Op de kermis. Met die wandelwagen. #nostalgie

Image Hosted by ImageShack.us

Zomaar even een uurtje gaan #bowlen met het gezin. Omdat het leuk is. Alleen die schoenen he, alleen die schoenen...#charming

Image Hosted by ImageShack.us

Kijk, je schoenen van #Guess (ja echt, heule echte #Guess-schoenen, #11cm #sizedoesmatter)) zijn de fashion-inverse van bowlingschoenen, maar dan blijkt je rokje ineens prut! Ik vond het een schitterend rokje en was bijna van plan al @Door's aandelen van de #Hema over te kopen, tot de @Bevelvoerder me aan het eind van de verjaardag toevertrouwde dat hij doorschijnend was aan de achterkant. Heel mijn werk en de halve Randstad hadden blijkbaar kunnen genieten van mijn billen. Ik kocht snel panties op weg naar het chique diner! Het schaamrood was echter pas na 2 uur van mijn kaken en uit mijn nek verdwenen, wat heb ik me met terugwerkende kracht vreselijk gevoeld! *gaat zich ingraven nu*

Image Hosted by ImageShack.us

Na dit glas Prosecco als troost voor de schrik vond ik *hik* dat ik me niet hoefde te *hik* schamen voor mijn *hik* welgevormde hardlopers-billen. Wel had ik het weer warm in de zon met mijn panties.

Image Hosted by ImageShack.us

Op dienstreis zag ik in Londen de gekte rond de #RoyalWedding van 29 april aanstaande. Ome J en ik genoten, want dat is ook nog eens haar verjaardag. Tegeltjes, mokken, postzelgs, munten, en #hetmoetnietgekkerworden: een #SpecialeTeaBlend van #Twinings! Die moest ik dan wel weer kopen. In een commemorative blikje. Wij zeggen #kitsch, zij zeggen #tat. Maar dit is dan wel weer goeie tat. *trekt een stiff upper lip*

Image Hosted by ImageShack.us

<twitter mode off even serieus nu>

In Londen staat een momument waar ik iets mee heb. De beste vriend van mijn ex is omgekomen in Bali in 2002. Precies ja, bij die bomaanslagen. De jongen was niet eens in die club. Hij liep langs. Hij was op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Ik wist bijna zeker dat mijn ex het monument in Londen (nog) niet kende en heb het gefotografeerd, inclusief een close up van de naam van zijn vriend op de steen waar alle 202 namen staan. Hier niet die close up, uiteraard. Maar ik was wel onder de indruk om zijn naam daar te lezen.

Image Hosted by ImageShack.us


<twitter mode on>

Take off. Alles uitzetten? #Beloofd! *kruist vingers achter haar rug*. De vliegtuigmodus van mijn iPhone, noem ik uit genoeg, zeg maar. Kan ik nog net even deze foto maken na het opstijgen. Dag, #Londen, da-hag! Je bent mooi!

Image Hosted by ImageShack.us

En thuis kan ik dan lekker een bakkie doen uit de mok die er kocht. *doet tevreden koffiedrinken*

Image Hosted by ImageShack.us

21 opmerkingen:

 1. Ha! Dus je krijgt strakke billen van hardlopen? Dat is goed nieuws want dat is precies waar ik het voor doe...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk logje!
  En erg indrukwekkend om op dat monument een bekende naam te lezen. Levens die zo zinloos geëindigd zijn, mogen nooit vergeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat jij -door dat geren- de mooiste cq. strakste billen van de hele Randstad hebt, dus ga gewoon door met die semi-doorschijnende rokjes zou ik zeggen! Leuk voor de mannelijke populatie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk en dat vind ik nu een leuke mok :D

  Raar hoor, lijkt me dat. Om een bekende naam op zo'n monument terug te zien.

  Enne, oei zo'n jurkje, blijkbaar kun je het hebben maar ik kan het schaamrood me zo wel voorstellen. Fijn ook dat het je aan het einde pas verteld werd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar zal ik op reageren?! Haha, wat veel informatie, lieverd. Mooi dat je die foto's maakte van dat monument. Geweldig rokje heb je daar aan (die met bloemen) en .... en...
  fijn weekend met je mannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Druk logje - vast om je doorschijnende rokje te verbergen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bevelvoerder vond het vast niet erg dat je rokje doorscheen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk logje! Ik weet gewoon niet waar ik op zal reageren..... zoveel informatie in één.
  Ik keek dus niet naar die bowlingschoenen maar blikte stikjalers naar je hardloopbenen. En dat rokje van de Hema(?) is errug leuk en ik denk dat de mannen met plezier naar je hebben gekeken!
  Wat mooi dat je een foto van dat monument hebt gemaakt....
  Ik bedenk me nu schuldbewust dat ik je niet door deze pittige week heen heb getwitterd zoals beloofd. Nu heb ik het schaamrood op mijn kaken. Gelukkig heb je je er goed doorheen geslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OK, dus je kunt ook gewoon twitteren op je blog. ;-)

  Geweldige mok. Wil ik ook!!!
  Indrukwekkend, dat van dat monument.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, heerlijk logje! Jammer van dat rokje, maar je kan ipv panty's ook een hele grote huidkleurige onderbroek -met dit formaat spreekt men niet meer van 'slip'- aantrekken...?
  Dat theeblikje is een collectus-item; had je voor mij ook mee mogen nemen. Ik ben -bij het achterlijk af- heel koningsgezind ook voor the UK, ja.
  Die mok is ook meer dan geweldig! Niet weggooien maar plakkertje met 'Zara' erop als je hem niet meer wilt...
  ;-}

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leest lekker weg, de snelheid geeft een goed beeld van het leven van Running Rapunzel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zucht... Londen. Heerlijke stad. Nog maar 3,5 maand wachten en dan ben ik er ook weer eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben ik tot nu toe de enige die liever een gewoon logje leest? Ik vind het niet te volgen, sorry nogmaals sorry :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb jij niet ooit verteld dat je uit Alphen ad Rijn komt? Wat verschrikkelijk bizar wat daar gebeurd is. Anyway. Moest aan je denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Toaske: mijn moeder vroeg zich gisteren af: Ga ik vandaag moodschappen halen in de Ridderhof of morgen?

  Gelukkig ging ze niet vandaag....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bijzonder, dat monument!
  En even een foto vanuit de lucht? Leuk! Die mok, daar zul je wel heel zuinig op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Twitterstyle reactie:
  Geweldige koffiemok, dat maakt koffie vast extra lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmmm.... Ik krijg hier altijd thee uit een mok met het #feyenoord logo en stukjes er af. En op m'n werk heb ik mok met een #schaap er op. Arm #schaap, straal ik wellicht uit... #Jaloers dus. Een beetje dan. Het #rokje maakt wat goed. #Sorry. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ouwetwitteraar #watzegiknutoch zo #oud is ze nog niet, #sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik zit te grinniken om het verhaal over je rokje, volgens mij hoef jij je inderdaad nergens voor te schamen, maar oooh, wat kan ik het me goed voorstellen! Grinniken ook om die beker. Hij is briljant. En helemaal waar ook uiteraard.

  Niet grinniken om het monument. Wat lief van je dat je het op de foto hebt gezet voor je ex, inclusief de naam van zijn beste vriend. En hoe onwerkelijk moet dat voelen als je op zo'n plek een bekende naam ziet staan. Zulke monumenten zouden niet nodig moeten zijn. :-(

  BeantwoordenVerwijderen