dinsdag 6 september 2011

Een logje van los zand

Er gebeurt van alles in Casa Repel. Er is veel "loos", er speelt veel. In mijn bol heb ik alles wel op orde, voor zover mijn hersenschudding dat toelaat, maar ik kan er geen consistent logje over dichten. Niks heeft namelijk met elkaar te maken, behalve het feit dat het zich allemaal op dit moment afspeelt. In mijn leven.

Het is weer helemaal mis met Wijzemans.
Net nu we bij een bekkenbodemspecialist lopen, is het weer helemaal loos. Het vermoeden (de nieuwste diagnose in de serie der...) is dat Wijzemans nooit heeft geleerd wat "ontlasten" is, nooit heeft geleerd om zijn bekkenbodem te ontspannen. Dat houdt in dat hij op het moment dat hij aandrang voelt, hij het door zijn aangespannen bekkenbodem heen moet persen. Het probleem nu echter is dat de enthousiaste specialist ook wil weten hoe vaak hij drinkt, wat hij drinkt en hoeveel, hoe vaak hij plast, hoe laat...en hoeveel. Lijsten per dag moeten we bijhouden. We zijn er braaf mee begonnen, maar we hebben na drie dagen besloten burgelijk ongehoorzaam te zijn. Djiez....dit is geen doen, hij heeft geen probleem met plassen, en we gaan dit kind niet opzadelen met maatbekers op het toilet. Wij zien er op die manier namelijk zomaar een plasprobleem bijkomen in plaats van dat er een poepprobleem vanaf gaat. In twittertermen: #frustratie. Probleem is alleen dat ik de confrontatie met de arts nog moet aangaan over de burgerlijke ongehoorzaamheid.
Ik weet wat we moeten doen en daar heb ik tijd voor nodig: Wijzemans moet zijn sterke brein inzetten om zijn lijf mee te laten werken, maar alleen hij kan dat. Voor nu ziet hij zijn lijf falen...en hij houdt niet van falen. Ik heb wat tijd met hem nodig en dat heeft niks te maken met milliliters plassen. Ik ken mijn Wijzemans.
Bijkomend probleem is echter dat Draakje in Wijzemans' kielzog meevaart. Of het nu afkijken is, na-apen, of meer van hetzelfde...de uitkomst is hetzelfde. Bij tijd en wijle staat de stront ons tot de lippen...

...en dan hebben we het nog niet eens...

...over Lewis gehad.
We staan weer op dat punt. Maar dit keer anders want Lewis gaat achteruit. We zien het aan haar. Ondanks de laatste tips and tricks, en het rotsvaste vertrouwen in "we gaan het wel uitzingen", gaat het nu ineens "anders". Ze kakt nu overal. Op het punt dat je denkt (weet!) "dit is niet meer verantwoord voor het huishouden, voor de hygiëne". Ik spreek niks uit, maar ik weet wel dat dit niet meer kan. Nu echt niet meer. Mijn brein raast voort, maar ik typ er geen letter meer over.

Op werk is het spannend.
Leuk hoor, een verantwoorde baan met een leuk salaris, maar de output moet navenant zijn. Deze weken waren werkelijk mijn meest spannende weken ooit, waarin ik allerlei dingen heb moeten doen die ik nog nooit heb gedaan: degene zijn die toestemming geeft in plaats van het te moeten vragen, bobo's heb moeten informeren over wat ik heb uitgespookt zodat zij er goed opstaan, regelen en doen zodat er Belangrijke Handtekeningen worden gezet op Belangrijke Contracten. Contracten die ik heb verzonnen en voor elkaar heb gekregen. (Lees tussen de regels: als het niet lukt is het mijn hoofd op het hakblok.) En net op het moment dat alles om alles gaat in de laatste spreekwoordelijke meters, klap ik mezelf een hersenschudding. Yep: Alles zit 'm in de timing. Vraag maar aan Bolt op de finale 100 meter, die weet er ook alles van.

Och! hoe makkelijk is het dan om al je ellende in je oorlel te stoppen! Mijn oorlel was een makkelijk slachtoffer van al mijn frustraties. Een bijna verwaarloosde hersenschudding erbovenop en ik kon al mijn frustraties en angsten verstoppen in lel en hoofd.

Er speelt namelijk uiteraard nog meer dat ik niet aan deze log toevertrouw. Jullie kennen me: ik ben selectief belachelijk open. Ik heb het er maar druk mee...wij hebben het er thuis maar druk mee.

Maar. En. Dus. Want. Niet alles is kommer en kwel. In het westen is er wel degelijk nieuws: waar ons hart in positieve zin van overloopt momenteel...

....is: het nestje!

5 teefjes, 4 reutjes: wie van de 5 teefjes het wordt, weten we nog niet, we weten al wel dat we haar (uiteraard naar Casa Repel-Detective-Traditie) Fletcher gaan noemen.
Waarom weten we nog niet wie het wordt, vraagt u zich af? Nou, omdat de fokker met een week of 7 naar de karakters van de teefjes gaat kijken, en dat zo goed mogelijk gaat matchen met de toekomstige eigenaren. Ik vermoed dat de fokker nu al uitkijkt naar een Draakje-proof-teefje.

Ik heb, oh hoe techneutisch volslagen onverantwoord, met mijn iPhone een foto gemaakt van een beeldscherm waar de webcam van het nestje op te zien was (volgt u het nog?)

17 september gaan wij op "kraamvisite", half oktober komt "ze" (ze is een van de wormpjes in onderstaande beelden) bij ons:


46 opmerkingen:

  1. Los zand loopt zwaar he... Jullie vechten je er wel weer doorheen. Zo zijn jullie.

    En ondertussen een lief hondje om naar uit te kijken. Dat geeft de burger moed.

    *knuffel*

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

      Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

      De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
      - Altijd en overal toepassen.
      - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
      - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
      - Geen verborgen kosten.
      - gesubsidieerde rentevoet van 3%
      - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
      - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

      Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

      Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
      E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
      WhatsApp Contact: +447903159998

      Verwijderen
  2. Ach liefie, wat een boel dingen. Daar zou iedereen toch van overlopen. Wat een stress ook en wat een uitdagingen. Leuk en gaaf, dat van je werk. Maar ook daar weer stress. En die arme Lewis...
    En die mooie Fletcher (welke het dan ook mag worden). Goed zeg, dat de fokker gaat matchen!
    Veel groeten en tot snel!
    (Volgens mij geen taalvauten ontdekt).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn dat mooie woorden van Margriet, sorry maar ik sluit me er helemaal bij aan.

    Een pup: WAT LEUK!
    Gefeliciteerd en succes met wachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. pffffff ik ben al moe als ik je logje lees. Man o man wat moeten vrouwen toch veel bordjes ophouden is het niet de kak van de een dan is het de poep van een ander. Ellendig gedoe dat niet kunnen. Heb je al eens een homeopaat geraad pleegt. Daar ben ik wel van ..... Er is meestal een heel andere oorzaak dan een medische. Maar hoor mij ik lijk wel een schoonmoeder.

    Leuk een nestje wij hebben nu voor de tweede keer een teefje na heel wat reuen. Heel gehoorzaam zijn teefjes....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ff niet lullig bedoeld hoor en ik kan me voorstellen dat je je met een hersenschudding de tyfus verveelt want je mag feitelijk niet veel, maar achter de PC???????? (typte zij met een schouderontsteking die ook niet achter de laptop mag van de huisarts) Zijn we dan niet een beetje dom bezig????????

    Beterschap, en sterkte, en wat een geweldige foto's van dat ver weg goed nieuws......leuk om naar uit te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo te zien hebben jullie wat rust in de tent nodig, maar ja, die is er nu juist niet..... en dan zo'n beslissing voor Lewis die je boven je hoofd hangt als een donderwolk.... dat komt er ook nog bij. Maar Fletcher is verschrikkelijk goed nieuws. Als ik wat kan doen op afstand, ik weet ook niet wat, maar ik zou zo naar Repeldorp gaan en een dagje of tien bij jullie poep komen ruimen en iedereen bemoedigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yep, das best een warrig logje Mw Repel ;)

    Wil je wat goedbedoelde tips en adviezen? ;)

    Hou je taai! Dat doe je altijd wel, maar het kan geen kwaad het nog een keer te zeggen. Hang in there!

    U kunt het.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze is schitterend!! Fletcher bedoel ik.... en jij... ja jij ook! Schitterend als moeder, als vrouw, als vriendin en als collega!
    Onthoud dus het codewoord goed: SCHITTEREND!!
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Sterkte! Werk aan de winkel voor de sterke vrouw in je! Je kan het!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat is de beste remedie tegen zorgen en ellende: lief en klein (en in het begin ook even onzindelijk) leven.

    Rustig aan doen Repeltje, is mijn advies verder. Lukt ws toch niet echt, maar dan heb ik het in ieder geval goed bedoeld (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Al dat losse zand in je hoofd, daar kan ik persoonlijk nooit tegen. Dan helpt het als je het even van je aflogt, en voor jezelf op een rijtje zet. Wie weet kun je er dan een prachtig kasteel van bouwen ;) (ha ha ik droom lekker verder).

    Succes en sterkte met de bekkenbodem-problemen.

    Anonieme groetjes van Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat zijn best veel ballen die je in de lucht moet/probeert te houden Rap. Dikke knuffel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Sterkte Punzel, met al die dingen, Wijzemans, Lewis het zijn moeilijke zaken, maar jullie gaan er wel uitkomen, zeker weten. Dan is er als lichtpuntje nog een Fletcher om naar uit te kijken.
    Ik ga over een dikke week, drie weken lang elke dag aan de bestraling, per keer een minuut of tien, maar alleen de eerste maal twintig minuten. Ik krijg het al benauwd als ik denk dat ik die twintig minuten doodstil moet liggen, maar ach alles voor het goede doel denk ik dan maar. Hopelijk is die serie dan wel genoeg om de tumor op mijn hoofd weg te bonjouren. Laat ik daar maar van uit gaan.

    Jullie redden het zeker wel, zo'n sterk gezin, dat kan bijna niet anders.
    Maar je weet als ik een tijd niet op het www te vinden ben, waar het aan kan liggen.
    grts Haba

    BeantwoordenVerwijderen
  14. mbt de problemen van Wijzemans (en Draakje); heb je er al eens over gedacht een fysiotherapeut te raadplegen? Om te leren hoe hij zijn bekken kan ontspannen?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Pfffff je hebt ook alles tegelijk he.
    Pas je wel op met je hersenschudding goed uitrusten hoor anders houd je altijd hoofdpijn.
    Spannend die puppy wat is wachten dan vervelend he.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zandstormen, verschuivende duinen met tussenliggend drijfzand, verzakkende zandhopen en stinkende zandbakken. Met verhuizen zou je plotsklaps op een kleigrond terecht kunnen komen. Die ervaring wil ik je besparen.
    Sterkte met het een en het ander en natuurlijk die dingen die alleen tussen de regels door te lezen zijn.
    Opbeurende groet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heeft u een dringende lening of financiële hulp nodig? Wil je
    start een nieuw bedrijf of wilt u duidelijk uit uw schuld? Wij bieden een gemakkelijke
    goedkeuring en snelle overdracht aan de klanten in staat onder een lage rente
    tarief. Meld je nu aan en op je leven veranderen contactpersoon de heer Johnson
    charitycorporationafrica@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het verkrijgen van een geldige lening is altijd al een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM maakte een verschil in de uitleensector. we kunnen een lening regelen in het bereik van 5.000.00Euros tot 50.000.000.00Euros, onze diensten omvatten het volgende: - * Investors Loans ....... * Consolidatie van schulden * Tweede hypotheek ......... * Zakelijk leningen ...... * Persoonlijke leningen ........ * Internationale leningen ... ..... * Home Loans ............ * Studieleningen .... .... * Autoleningen zijn geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd. Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten wat u precies wilt, en we maken uw droom zeker waar. SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM zegt JA, wanneer uw banken NEE zeggen. Ten slotte financieren we een kleinschalig leningkantoor, tussenpersonen, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De aflossing van de lening start 1 (één) jaar na ontvangst van de lening en de terugbetalingsperiode loopt van 3 tot 35 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW AANVRAAG VOOR DE GRENS Binnen 2 WERKDAGEN,
    Neem rechtstreeks contact met ons op via deze brief: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als lening: ________________
    lening Duur: _________________________
    Het doel voor de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad / postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek voor een onmiddellijke reactie op: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

    bedankt

    DIRECTEUR. DE HEER RYAN ROBERTS
    SWIFT LENDING FINANCIËLE LENINGSFIRM
    Gmail: Swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Personen die leningen aanbieden op internationaal niveau. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om op korte en lange termijn leningen te verstrekken van (€ 5000) en (1.000.000.000 €) voor alle serieuze mensen die het echt nodig hebben, is de rente 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn niet tevreden door een serieuze refreinman,

      Alle reacties en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar het e-mailadres van het bedrijf: mrrolandscott@gmail.com

      Alle reacties en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar het e-mailadres van het bedrijf: mrrolandscott@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo, wij bieden een lening aan tegen een lage rente van 3% en zijn heel gemakkelijk te krijgen, LEASE / BG / SBLC / DOA tegen lage tarieven is ook beschikbaar. Neem contact met ons op via het onderstaande e-mailadres als u echt geïnteresseerd bent

    Naam: Stefes Boris
    E-mail: kojoeverkinbek@gmail.com
    Skype: boris.andrew3
    Telefoon: +17865445764

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ben je een zakenman of -vrouw? Ben je in een financiële puinhoop of heb je geld nodig om een eigen bedrijf te starten? Moeten leningen hun schulden betalen of uw rekeningen afbetalen of een leuk bedrijf beginnen? Heeft u een lage kredietscore en zult u het moeilijk vinden om een kapitaallening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? U hebt om welke reden dan ook een lening of financiering nodig, stuur een e-mail naar sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com Met vriendelijke groet




    Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com Met vriendelijke groet




    Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com Met vriendelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen uit pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 35.000 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

    BeantwoordenVerwijderen
  24. HEBT U EEN LENING NODIG OF WILT U UW HUIS HERINNEREN, Rekeningen BETALEN, UW BEDRIJF UITBREIDEN MET EEN 3% RENTEVOET? ZOEK NIET VOOR EXTRA CONTACT Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

    De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
    - Altijd en overal toepassen.
    - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
    - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
    - Geen verborgen kosten.
    - gesubsidieerde rentevoet van 3%
    - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

    Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
    E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Geachte heer mevrouw,
    Heb je een lening nodig ? Wij bieden kleine, middelgrote en grote leningen met een kortetermijngarantie van 2% per jaar. Geïnteresseerde personen moeten contact opnemen voor meer informatie en aanvragen via
    E-mail: contact@firstheritageloanfirm.com
    firstheritageloannfirm@gmail.com
    Tel: +1 {480} 582-4571
    WhatsApp: +1 {480} 582-4571
    Beste wensen!
    Jimmy Faltersack

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leningdiensten, we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

    We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

    Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen

  28. Goede dag, ik ben Sandra lopez bij naam en ik woon in Verenigd Koninkrijk. Ik wil graag praten over de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden proberen een lening op internet te krijgen en werd opgelicht, dus ik werd wanhopig in het krijgen van een lening van een legitieme geldschieter online, toen zag ik een opmerking van een vriend genaamd Walter Chad en hij sprak over deze legale leningmaatschappij waar hij zijn lening snel en gemakkelijk kreeg zonder enige stress, dus stelde hij me voor aan een heer Joshua Benjamin die een bedrijf genaamd Joshua Ben leenbedrijf Dus ik heb een lening aangevraagd van ($ 300.000,00 USD) met een lage rentevoet van 2%, dus de lening werd goedgekeurd en op mijn bankrekening gestort. Zo kon ik mijn lening krijgen om mijn gebroken te houden zaken doen en ook om mijn rekeningen te betalen, dus ik adviseer iedereen die geïnteresseerd is om snel en gemakkelijk een lening te krijgen contact op te nemen met de leningmaatschappij via e-mail: (joshuabenloancompany@gmail.com) om elke vorm van lening te krijgen die u nodig hebt vandaag, bedankt als je de grootste getuigenis leest van mijn leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al in mijn account staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt meestal een lange, langdurige en intimiderende klus gemaakt in een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als u een dringende lening nodig heeft, kunt u ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of hebt u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

    De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
    - U kunt altijd en overal op uw gemak een lening aanvragen
    - Ontvang uw lening binnen 24 tot 48 uur
    - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
    - Geen verborgen kosten.
    - gesubsidieerde rentevoet van 3%
    - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    - We hebben vele jaren werkervaring
    - Uw leningstransactie is 100% veilig.
    - En nog veel meer voordeel

    Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening te krijgen van uw lokale banken of andere financiële instellingen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat dit bedrijf een groot aantal personen en organisaties heeft geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u solliciteert bij Sunshine Financial Group, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Als u een dringende lening nodig heeft, schrijf dan alstublieft de e-mail of het nummer hieronder voor meer informatie over de lening.
    E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hello everyone, I'm super excited today. I saw comments from people who had already received a loan from Sabinhelps@gmail.com and then I decided to sign up based on their recommendations. A few hours ago, I confirmed a total of 10,000 euros that I had requested from my own bank account. This is really great news, and I advise anyone who needs a real loan to submit an application via email: sabinhelps@gmail.com or whatsapp her on +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. In een woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en jij voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik wil karin Sabine leningen voor mij een lening van € 30.000 waarderen.als u behoefte aan een dringende lening dan voorkomen dat opgelicht door nep kredietverstrekkers en van toepassing via echte lening bedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en jij voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Dag iedereen,

    Ik zal je een geheim vertellen van rijk worden met bitcoin-investeringen “een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in het hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn en te blijven worstelen, begin binnen 7 dagen meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals wij.Investeringsplannen zijn nu open met een minimale investering van € 200, je kunt in 7 dagen € 2.000 verdienen , Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    Investeer € 200, verdien € 2.000

    Investeer € 500, verdien € 5.000

    Investeer € 700, verdien € 7.000

    Investeer € 1.000, verdien € 10.000

    Investeer € 2.000, verdien € 20.000

    Investeer € 5.000, verdien € 50.000

    Investeer € 7.000, verdien € 70.000

    Investeer € 10.000, verdien € 100.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Truly they are the world licensed internet gurus.. because your smile is their happiness......They are licensed and experienced group of hackers who has served and delivered up to speed over the years globally . Their services are safe and secured with 100% guaranteed because they are group of Noble Hackers who respect human sympathy to the call … I can beat up my chest to testify of their proficiency … contact these group of hackers via blankatmmaster555@GMAIL.COM or Whatsapp:+31970050333695 They have spent up to 2 decades in the Hacking profession as a well qualified hackers and their reputation is acknowledged positively..People choose them because they don't fail to deliver..They offer all manners of Hacking services which are not limited to the following;
    *Retrieval of fraudulent funds*UNLIMITED NETFLIX LOGIN*LOAN transfer *Loading of Bitcoin
    *Removal of old credit score
    *Unlimited Blank ATM Card with Tracking code for pick up
    *Help Sign up to ILLUMINATI and get famous faster
    *delete Youtube videos or increase views
    *school transfer and certificate forgery
    *Verify accounts for Paypal transfer and bank logins
    *Hack Court System and Clear criminal records
    *Bitcoin mining
    *Credit card delivery
    *School grades upgrade
    *Facebook hack
    *Whatsapp Hack
    *IP location
    *Clears bad Driving
    *Hack Bank Logins
    And other countless services but not for free …they deliver perfectly without any regret from any client… email link: BLAMKATMMASTER5555@GMAIL.COM
    WhatsApp+3197005033695
    Web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
    Harkers
    Truly they are the world licensed internet gurus.. because your smile is their happiness......

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik wil meneer Peter bedanken voor het geven van een lening van 60.000,00 euro, het was zo moeilijk voor mij om een lening van internet te krijgen, ik ben bedrogen door verschillende internationale geldschieters online, totdat ik een vrouw vond die getuigde over Mijnheer peter bedrijf, dan neem ik het adres en volg alle instructies op, hoewel ik nooit geloof, zelfs niet als ze om de vereiste vragen, ik probeer tot mijn grootste verbazing mijn lening over te schrijven naar mijn bankrekening, ik ben nooit iets kwijtgeraakt God maakt alles mogelijk zoals ik wil het, hier is het e-mailadres: peterhelps01@outlook.com contact met hen op, hij heeft een godvrezend hart.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. ik ben zo opgewonden vandaag. Ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening van jude_benson finance hadden gekregen, dus besloot ik om een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 10.500 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail:judebensonfinanace@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo jongens, ik wil LAPO MICRO FINANCE heel erg bedanken, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij om LAPO vandaag te ontmoeten, neem contact met hem op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Mijn naam is mevrouw Angel Marco. Ik woon in Huston, Texas en ben vandaag een heel gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik iedereen die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Ze gaven mij en mijn gezin geluk, ik had een lening nodig van $ 250.000,00 om mijn leven te beginnen als weduwe met 3 kinderen verwijs ik naar deze eerlijke en goddelijke leningmaatschappij die me heeft geholpen met een lening van $ 250.000,00, ze zijn in feite GOD vrezende mensen, een gerenommeerde kredietverstrekker. Ik ben erg blij dat ik mijn lening als laatste van hen heb gekregen week. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening kunt betalen, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Angel Mariana u tot hen heeft geadresseerd. Contact via E_mail: {peterhelps01@outlook.com) of u kunt ook contact opnemen via whatsapp +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al uren geleden hun lening van de heer Peter hadden gekregen. Ik bevestigde op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 30.000 waar ik om had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om via hun e-mail (peterheps01@outlook) een aanvraag in te dienen. Ik ben blij nu ik de lening heb gekregen die ik heb aangevraagd

    BeantwoordenVerwijderen
  45. ik heb niet veel te praten als je dringend een lening nodig hebt, kun je contact opnemen met de heer peterhelps hij kan je helpen met elke lening die je zoekt waar wacht je nog op neem nu contact met me op peterhelps01@outlook.com hij is een erg aardige man

    BeantwoordenVerwijderen