dinsdag 6 september 2011

Een logje van los zand

Er gebeurt van alles in Casa Repel. Er is veel "loos", er speelt veel. In mijn bol heb ik alles wel op orde, voor zover mijn hersenschudding dat toelaat, maar ik kan er geen consistent logje over dichten. Niks heeft namelijk met elkaar te maken, behalve het feit dat het zich allemaal op dit moment afspeelt. In mijn leven.

Het is weer helemaal mis met Wijzemans.
Net nu we bij een bekkenbodemspecialist lopen, is het weer helemaal loos. Het vermoeden (de nieuwste diagnose in de serie der...) is dat Wijzemans nooit heeft geleerd wat "ontlasten" is, nooit heeft geleerd om zijn bekkenbodem te ontspannen. Dat houdt in dat hij op het moment dat hij aandrang voelt, hij het door zijn aangespannen bekkenbodem heen moet persen. Het probleem nu echter is dat de enthousiaste specialist ook wil weten hoe vaak hij drinkt, wat hij drinkt en hoeveel, hoe vaak hij plast, hoe laat...en hoeveel. Lijsten per dag moeten we bijhouden. We zijn er braaf mee begonnen, maar we hebben na drie dagen besloten burgelijk ongehoorzaam te zijn. Djiez....dit is geen doen, hij heeft geen probleem met plassen, en we gaan dit kind niet opzadelen met maatbekers op het toilet. Wij zien er op die manier namelijk zomaar een plasprobleem bijkomen in plaats van dat er een poepprobleem vanaf gaat. In twittertermen: #frustratie. Probleem is alleen dat ik de confrontatie met de arts nog moet aangaan over de burgerlijke ongehoorzaamheid.
Ik weet wat we moeten doen en daar heb ik tijd voor nodig: Wijzemans moet zijn sterke brein inzetten om zijn lijf mee te laten werken, maar alleen hij kan dat. Voor nu ziet hij zijn lijf falen...en hij houdt niet van falen. Ik heb wat tijd met hem nodig en dat heeft niks te maken met milliliters plassen. Ik ken mijn Wijzemans.
Bijkomend probleem is echter dat Draakje in Wijzemans' kielzog meevaart. Of het nu afkijken is, na-apen, of meer van hetzelfde...de uitkomst is hetzelfde. Bij tijd en wijle staat de stront ons tot de lippen...

...en dan hebben we het nog niet eens...

...over Lewis gehad.
We staan weer op dat punt. Maar dit keer anders want Lewis gaat achteruit. We zien het aan haar. Ondanks de laatste tips and tricks, en het rotsvaste vertrouwen in "we gaan het wel uitzingen", gaat het nu ineens "anders". Ze kakt nu overal. Op het punt dat je denkt (weet!) "dit is niet meer verantwoord voor het huishouden, voor de hygiëne". Ik spreek niks uit, maar ik weet wel dat dit niet meer kan. Nu echt niet meer. Mijn brein raast voort, maar ik typ er geen letter meer over.

Op werk is het spannend.
Leuk hoor, een verantwoorde baan met een leuk salaris, maar de output moet navenant zijn. Deze weken waren werkelijk mijn meest spannende weken ooit, waarin ik allerlei dingen heb moeten doen die ik nog nooit heb gedaan: degene zijn die toestemming geeft in plaats van het te moeten vragen, bobo's heb moeten informeren over wat ik heb uitgespookt zodat zij er goed opstaan, regelen en doen zodat er Belangrijke Handtekeningen worden gezet op Belangrijke Contracten. Contracten die ik heb verzonnen en voor elkaar heb gekregen. (Lees tussen de regels: als het niet lukt is het mijn hoofd op het hakblok.) En net op het moment dat alles om alles gaat in de laatste spreekwoordelijke meters, klap ik mezelf een hersenschudding. Yep: Alles zit 'm in de timing. Vraag maar aan Bolt op de finale 100 meter, die weet er ook alles van.

Och! hoe makkelijk is het dan om al je ellende in je oorlel te stoppen! Mijn oorlel was een makkelijk slachtoffer van al mijn frustraties. Een bijna verwaarloosde hersenschudding erbovenop en ik kon al mijn frustraties en angsten verstoppen in lel en hoofd.

Er speelt namelijk uiteraard nog meer dat ik niet aan deze log toevertrouw. Jullie kennen me: ik ben selectief belachelijk open. Ik heb het er maar druk mee...wij hebben het er thuis maar druk mee.

Maar. En. Dus. Want. Niet alles is kommer en kwel. In het westen is er wel degelijk nieuws: waar ons hart in positieve zin van overloopt momenteel...

....is: het nestje!

5 teefjes, 4 reutjes: wie van de 5 teefjes het wordt, weten we nog niet, we weten al wel dat we haar (uiteraard naar Casa Repel-Detective-Traditie) Fletcher gaan noemen.
Waarom weten we nog niet wie het wordt, vraagt u zich af? Nou, omdat de fokker met een week of 7 naar de karakters van de teefjes gaat kijken, en dat zo goed mogelijk gaat matchen met de toekomstige eigenaren. Ik vermoed dat de fokker nu al uitkijkt naar een Draakje-proof-teefje.

Ik heb, oh hoe techneutisch volslagen onverantwoord, met mijn iPhone een foto gemaakt van een beeldscherm waar de webcam van het nestje op te zien was (volgt u het nog?)

17 september gaan wij op "kraamvisite", half oktober komt "ze" (ze is een van de wormpjes in onderstaande beelden) bij ons:


23 opmerkingen:

 1. Los zand loopt zwaar he... Jullie vechten je er wel weer doorheen. Zo zijn jullie.

  En ondertussen een lief hondje om naar uit te kijken. Dat geeft de burger moed.

  *knuffel*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

   Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

   We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

   E-mail: progresiveloan@yahoo.com
   Oproep / WhatsApp: +16626183756
   Website: https://progresivefunding.wordpress.com   Verwijderen
 2. Ach liefie, wat een boel dingen. Daar zou iedereen toch van overlopen. Wat een stress ook en wat een uitdagingen. Leuk en gaaf, dat van je werk. Maar ook daar weer stress. En die arme Lewis...
  En die mooie Fletcher (welke het dan ook mag worden). Goed zeg, dat de fokker gaat matchen!
  Veel groeten en tot snel!
  (Volgens mij geen taalvauten ontdekt).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn dat mooie woorden van Margriet, sorry maar ik sluit me er helemaal bij aan.

  Een pup: WAT LEUK!
  Gefeliciteerd en succes met wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pffffff ik ben al moe als ik je logje lees. Man o man wat moeten vrouwen toch veel bordjes ophouden is het niet de kak van de een dan is het de poep van een ander. Ellendig gedoe dat niet kunnen. Heb je al eens een homeopaat geraad pleegt. Daar ben ik wel van ..... Er is meestal een heel andere oorzaak dan een medische. Maar hoor mij ik lijk wel een schoonmoeder.

  Leuk een nestje wij hebben nu voor de tweede keer een teefje na heel wat reuen. Heel gehoorzaam zijn teefjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ff niet lullig bedoeld hoor en ik kan me voorstellen dat je je met een hersenschudding de tyfus verveelt want je mag feitelijk niet veel, maar achter de PC???????? (typte zij met een schouderontsteking die ook niet achter de laptop mag van de huisarts) Zijn we dan niet een beetje dom bezig????????

  Beterschap, en sterkte, en wat een geweldige foto's van dat ver weg goed nieuws......leuk om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien hebben jullie wat rust in de tent nodig, maar ja, die is er nu juist niet..... en dan zo'n beslissing voor Lewis die je boven je hoofd hangt als een donderwolk.... dat komt er ook nog bij. Maar Fletcher is verschrikkelijk goed nieuws. Als ik wat kan doen op afstand, ik weet ook niet wat, maar ik zou zo naar Repeldorp gaan en een dagje of tien bij jullie poep komen ruimen en iedereen bemoedigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yep, das best een warrig logje Mw Repel ;)

  Wil je wat goedbedoelde tips en adviezen? ;)

  Hou je taai! Dat doe je altijd wel, maar het kan geen kwaad het nog een keer te zeggen. Hang in there!

  U kunt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze is schitterend!! Fletcher bedoel ik.... en jij... ja jij ook! Schitterend als moeder, als vrouw, als vriendin en als collega!
  Onthoud dus het codewoord goed: SCHITTEREND!!
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sterkte! Werk aan de winkel voor de sterke vrouw in je! Je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is de beste remedie tegen zorgen en ellende: lief en klein (en in het begin ook even onzindelijk) leven.

  Rustig aan doen Repeltje, is mijn advies verder. Lukt ws toch niet echt, maar dan heb ik het in ieder geval goed bedoeld (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al dat losse zand in je hoofd, daar kan ik persoonlijk nooit tegen. Dan helpt het als je het even van je aflogt, en voor jezelf op een rijtje zet. Wie weet kun je er dan een prachtig kasteel van bouwen ;) (ha ha ik droom lekker verder).

  Succes en sterkte met de bekkenbodem-problemen.

  Anonieme groetjes van Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zijn best veel ballen die je in de lucht moet/probeert te houden Rap. Dikke knuffel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sterkte Punzel, met al die dingen, Wijzemans, Lewis het zijn moeilijke zaken, maar jullie gaan er wel uitkomen, zeker weten. Dan is er als lichtpuntje nog een Fletcher om naar uit te kijken.
  Ik ga over een dikke week, drie weken lang elke dag aan de bestraling, per keer een minuut of tien, maar alleen de eerste maal twintig minuten. Ik krijg het al benauwd als ik denk dat ik die twintig minuten doodstil moet liggen, maar ach alles voor het goede doel denk ik dan maar. Hopelijk is die serie dan wel genoeg om de tumor op mijn hoofd weg te bonjouren. Laat ik daar maar van uit gaan.

  Jullie redden het zeker wel, zo'n sterk gezin, dat kan bijna niet anders.
  Maar je weet als ik een tijd niet op het www te vinden ben, waar het aan kan liggen.
  grts Haba

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mbt de problemen van Wijzemans (en Draakje); heb je er al eens over gedacht een fysiotherapeut te raadplegen? Om te leren hoe hij zijn bekken kan ontspannen?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pfffff je hebt ook alles tegelijk he.
  Pas je wel op met je hersenschudding goed uitrusten hoor anders houd je altijd hoofdpijn.
  Spannend die puppy wat is wachten dan vervelend he.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zandstormen, verschuivende duinen met tussenliggend drijfzand, verzakkende zandhopen en stinkende zandbakken. Met verhuizen zou je plotsklaps op een kleigrond terecht kunnen komen. Die ervaring wil ik je besparen.
  Sterkte met het een en het ander en natuurlijk die dingen die alleen tussen de regels door te lezen zijn.
  Opbeurende groet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heeft u een dringende lening of financiële hulp nodig? Wil je
  start een nieuw bedrijf of wilt u duidelijk uit uw schuld? Wij bieden een gemakkelijke
  goedkeuring en snelle overdracht aan de klanten in staat onder een lage rente
  tarief. Meld je nu aan en op je leven veranderen contactpersoon de heer Johnson
  charitycorporationafrica@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. We bieden leningen aan alle eerlijke personen voor de noodzaak om verschillende projecten uit te voeren (waaronder de aankoop van appartementen, autoverkoop, investeringsleningen, schuldaflossing, huurbetaling of andere personeelskosten).

  E-mail: info@creditfinance-bank.com
  WhatsApp-nummer: +33784505888
  Website: https://creditfinance-bank.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het verkrijgen van een geldige lening is altijd al een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM maakte een verschil in de uitleensector. we kunnen een lening regelen in het bereik van 5.000.00Euros tot 50.000.000.00Euros, onze diensten omvatten het volgende: - * Investors Loans ....... * Consolidatie van schulden * Tweede hypotheek ......... * Zakelijk leningen ...... * Persoonlijke leningen ........ * Internationale leningen ... ..... * Home Loans ............ * Studieleningen .... .... * Autoleningen zijn geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd. Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten wat u precies wilt, en we maken uw droom zeker waar. SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM zegt JA, wanneer uw banken NEE zeggen. Ten slotte financieren we een kleinschalig leningkantoor, tussenpersonen, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
  De aflossing van de lening start 1 (één) jaar na ontvangst van de lening en de terugbetalingsperiode loopt van 3 tot 35 jaar.

  VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW AANVRAAG VOOR DE GRENS Binnen 2 WERKDAGEN,
  Neem rechtstreeks contact met ons op via deze brief: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

  Neem contact met ons op met de volgende informatie:

  Voor-en achternaam: ____________________________
  Het bedrag dat nodig is als lening: ________________
  lening Duur: _________________________
  Het doel voor de lening: ______________________
  Geboortedatum: ___________________________
  Geslacht: _______________________________
  Burgerlijke staat: __________________________
  Contact adres: _______________________
  Stad / postcode: __________________________
  Land: _______________________________
  Beroep: ____________________________
  Mobiele telefoon: __________________________

  Stuur uw verzoek voor een onmiddellijke reactie op: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

  bedankt

  DIRECTEUR. DE HEER RYAN ROBERTS
  SWIFT LENDING FINANCIËLE LENINGSFIRM
  Gmail: Swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Personen die leningen aanbieden op internationaal niveau. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om op korte en lange termijn leningen te verstrekken van (€ 5000) en (1.000.000.000 €) voor alle serieuze mensen die het echt nodig hebben, is de rente 2% per jaar. L'octroie financiële leningen, investeringslening, autolening, persoonlijke lening. Betaalbare klanten zijn niet tevreden door een serieuze refreinman,

    Alle reacties en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar het e-mailadres van het bedrijf: mrrolandscott@gmail.com

    Alle reacties en antwoorden moeten worden doorgestuurd naar het e-mailadres van het bedrijf: mrrolandscott@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hallo, wij bieden een lening aan tegen een lage rente van 3% en zijn heel gemakkelijk te krijgen, LEASE / BG / SBLC / DOA tegen lage tarieven is ook beschikbaar. Neem contact met ons op via het onderstaande e-mailadres als u echt geïnteresseerd bent

  Naam: Stefes Boris
  E-mail: kojoeverkinbek@gmail.com
  Skype: boris.andrew3
  Telefoon: +17865445764

  BeantwoordenVerwijderen